Afleveringen;

Hier worden alle berichten en topics geplaatst die oud zijn.

Moderator: moderators

Afleveringen;

Berichtdoor mouschy » ma dec 22, 2003 2:23

AfbeeldingMaandag 1 december
Benjamin vermoedt dat er iets niet klopt bij Pascale en hij confronteert haar daarmee. Janine vindt het niet leuk dat Ray afstandelijk tegen haar doet. Nick brengt Martine in contact met mede-investeerders voor een groot bouwproject, maar ze weet niet dat hij een dubbele agenda heeft.

Dinsdag 2 december
Tracey probeert Harmsen te paaien nadat hij fijntjes heeft laten weten dat zij het huis uit moet. Barbara krijgt een hartverzakking als Jef haar mobiele telefoon opneemt en het haar minnaar Wout blijkt te zijn. Morris is jaloers omdat Sjors telkens partij trekt voor Milan. Seks op het eerste afspraakje? Yasmin en Nick kunnen niet van elkaar afblijven!

Woensdag 3 december
Barbara doet alsof haar relatie met Wout niks voorstelt, maar als ze hem weer onder ogen komt slaat de vonk over. Zal Valerie zwichten als Robert haar om hulp smeekt? Martine heeft geen tijd voor Sjors en wijst haar af. Sjors vindt gelukkig wel een luisterend oor bij Janine. Robert vervalt in oude gewoontes.

Donderdag 4 december
Robert hoeft niet op enig begrip van Jef te rekenen als hij bekent dat hij het alleen niet redt om van zijn verslaving af te komen. Laura’s plan om zo snel mogelijk weer bij Dennis en Sil in te trekken schiet Dennis in het verkeerde keelgat. Barbara wordt recht in haar gezicht uitgelachen als ze vraagt om begrip voor haar misstap met Wout.

Vrijdag 5 december
Robert doolt met zijn ziel onder zijn arm door de stad. Hij zoekt een oplossing voor zijn probleem, maar is geheel op zichzelf aangewezen. Janine is er getuige van als Ray door Ludo keihard op zijn plaats wordt gezet. Benjamin heeft er spijt van dat hij Pascale tot een bekentenis heeft gedwongen.


Maandag 8 december
Charlie probeert Milan te steunen, maar hij wijst haar bot af. Ook Sjors is bezorgd om Milan, maar dat laat ze niet blijken. Als Wout een afspraakje probeert te maken met Barbara reageert zij al haar frustratie op hem af. Voor Dennis is het niet gemakkelijk om Laura weer over de vloer te hebben.

Dinsdag 9 december
Barbara en Charlie zetten Jef onder druk met hun vragen over de afscheidsbrief van Robert. Barbara vindt de verbrande resten van de brief en iemand heeft heel wat uit te leggen. Sjors snoert Tracey de mond zodat ze alles waar ze getuige van was geheim houdt. Wout en Barbara ontmoeten elkaar stiekem in het park.

Woensdag 10 december
Jef heeft het helemaal gehad met zijn vrouw en wijst haar de deur, maar zelf speelt hij geen open kaart. Voor Martine is het onmogelijk om een goede moeder te zijn als Sjors met futiele problemen bij haar komt. Janine vindt dat Ludo Stefano moet inlichten over het bestaan van Nick. Nick en Yasmin hebben het erg gezellig samen.

Donderdag 11 december
Yasmin is bang dat Nick haar misbruikt om de familie Sanders te kwetsen. Dennis kan het niet aan als Laura lichamelijke toenadering zoekt en blijft te lang hangen in de kroeg. Pascale ergert zich kapot aan Benjamin, maar doet haar uiterste best om dit niet te laten blijken.

Vrijdag 12 december
Ludo worstelt met het familiemysterie, maar hij laat niet toe dat iemand anders, ook Stefano niet, de dagboeken van Sophia leest. Milan zoekt toenadering tot Robert, maar kan het niet zonder dat hij zichzelf forceert. Tracey vindt Sjors oneerlijk en hypocriet en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Janine bagatelliseert de problemen tussen Dennis en Laura.Maandag 15 december
Sjors besluit aan Charlie op te biechten dat ze met Milan heeft gezoend. Ook Milan voelt zich enorm schuldig. Nick vertelt Yasmin dat zij elkaar niet meer kunnen zien omdat ze de ex is van zijn broer Stefano. Barbara probeert Jef te verleiden om Wout te vergeten

Dinsdag 16 december
Dennis en Laura treffen voorbereidingen voor een korte vakantie. Pascale vrijt met Benjamin, maar droomt ondertussen van Dennis. Barbara lucht haar hart bij Laura.

Woensdag 17 december
Dennis en Laura zullen het eens moeten worden wat betreft Sil, maar hun meningen verschillen. Ludo krijgt de uitslag van de DNA test. Nick weet dat Stefano Yasmin terug wil, maar laat zich wel verleiden tot een vrijpartij. Janine baalt dat Ray de kerstdagen in Maleisië zal doorbrengen.

Donderdag 18 december
De ruzie tussen Dennis en Laura komt in een stroomversnelling. Sjors wordt door Charlie onder druk gezet om tegen haar wil dingen met Morris en Milan te doen. Yasmin laat Stefano weten dat hij zich niet moet bemoeien met haar relatie. Tracey vindt dat Sjors Charlie moet inlichten over haar zoenpartij met Milan.

Vrijdag 19 december
Sjors probeert haar gevoelens voor Milan te ontvluchten maar dit is niet gemakkelijk. Robert is dolblij dat Valerie met hem wil samenwonen en dat ook Milan bij zijn vader wil intrekken, Barbara houdt zichzelf voor dat de verbetering in haar huwelijk komt door haar affaire met Wout.


Maandag 22 december
Het is nog de vraag of het ooit goed zal komen tussen Jef en Barbara. Janine ontdekt dat Ludo nog steeds niet tegen Stefano heeft vertelt dat ze broers zijn. Het kerstdiner dat Charlie voorbereidt moet een hoogtepunt in de familiegeschiedenis worden.

Dinsdag 23 december
Dennis reageert onverwacht op Pascale’s verleidingspoging. Tracey en meneer Harmsen houden er zo hun eigen methodes op na als ze zich op het pad van de journalistiek begeven. Robert heeft door dat Milan worstelt met zijn gevoelens voor zowel Charlie als Sjors.

Woensdag 24 december (extra lange aflevering)
In een spannende, dubbele aflevering op kerstavond komt een aantal verhaallijnen tot een hoogtepunt en wordt een aantal geheimen onthuld. Dit veroorzaakt veel consternatie en heeft verregaande gevolgen. Kortom; het belooft een kerstavond te worden waarvan je hoopt het zelf nooit mee te maken.

Donderdag 25 december
Ray begrijpt er niets van als Janine er na een telefoontje als een haas vandoor gaat richting Ludo. Het huwelijk van Jef en Barbara bereikt een nieuw dieptepunt. Sjors voelt zich zwaar geintimideerd als Nick langskomt.

Vrijdag 26 december
Meneer Harmsen raakt in paniek als er om vakantiefoto's wordt gevraagd. Wanneer Laura haar verontschuldigingen wil aanbieden voor haar botte gedrag, betrapt ze Dennis en Pascale in een innige omhelzing. Als Stefano in totale verwarring is, is het maar goed dat Janine ook in Maleisië is. Bij Ray valt dit echter niet in goede aarde.
Laatst bijgewerkt door mouschy op za jun 12, 2004 20:21, in het totaal 1 keer bewerkt
Avatar gebruiker
mouschy
GTST Übergeek
 
Berichten: 3119
Geregistreerd op: di jun 17, 2003 16:41
Woonplaats: Noord Holland

Berichtdoor Sientie » ma dec 22, 2003 15:58

spannend!!!!!!!!!
Afbeelding
Avatar gebruiker
Sientie
GTST GURU
 
Berichten: 2584
Geregistreerd op: vr dec 19, 2003 17:37

Berichtdoor Jobbeltje » zo jan 04, 2004 17:55

Waar haal je al die inhouden zo vandaan?
Ik zit vanaf morgen 4 maanden in Denemarken, en kan daar dus geen gtst volgen, vandaar :D
Jobbeltje
 

Berichtdoor Sientie » zo jan 04, 2004 17:56

Jij zet alles wel neer hé mouschy???
Afbeelding
Avatar gebruiker
Sientie
GTST GURU
 
Berichten: 2584
Geregistreerd op: vr dec 19, 2003 17:37

Berichtdoor mouschy » ma jan 05, 2004 1:20

Zeker wel!!!!! ;)


Maandag 29 december
Hoewel Charlie hem vergeeft, zijn Roberts problemen nog niet ten einde. Barbara wil hem namelijk aanklagen. Stefano realiseert zich dat hij liever Ludo als vader heeft dan Maximiliaan. Janine snapt niet waarom, maar Ray reist voortijdig terug naar Nederland. Laura besluit dat het beter is als Robert weet dat hij de vader van Sil is.

Dinsdag 30 december
Ludo hoort dat er concurrentie is wat betreft het Waterfront project, maar omdat hij in Maleisië zit kan hij geen actie ondernemen. Sjors zoekt steun bij Martine, maar kan niet vertellen wat haar dwars zit. Charlie is de constante ruzies tussen Barbara en Jef meer dan zat. Janine probeert aan Stefano duidelijk te maken dat Ludo eigenlijk ook een slachtoffer is van de situatie.

Woensdag 31 december
Sjors is boos omdat Tracey aan Morris heeft verteld over Sjors’ zoen met Milan. Milan op zijn beurt reageert zijn frustratie hierover af op Robert. Robert wacht in spanning op de uitslag van het onderzoek waar uit moet blijken of hij inderdaad de vader is van Sil. De redactie van NOW magazine wil meneer Harmsen op de cover.
Avatar gebruiker
mouschy
GTST Übergeek
 
Berichten: 3119
Geregistreerd op: di jun 17, 2003 16:41
Woonplaats: Noord Holland

Berichtdoor mouschy » ma jan 05, 2004 1:21

Donderdag 1 januari
Ondanks tegenwerpingen van Pascale blijft Dennis ervan overtuigd dat hij de enige echte vader van Sil is. De ruzie met Milan opent bij Robert de ogen: hij besluit niet meer voor zijn verantwoordelijkheden weg te lopen. Net als Sjors haar hart wil uitstorten over Nick, vertelt Milan dat hij toch met Charlie gaat trouwen.

Vrijdag 2 januari
Dennis zit met de handen in het haar door de uitslag van de vaderschapstest. Intens verdrietig gaat hij naar Laura toe. Sjors heeft aan haar moeder geen steun als ze haar haar grote geheim heeft bekend. Weer thuis uit Maleisië moet Ludo direct aan de slag om zijn mede-investeerders gerust te stellen en de Waterfront-concurrentie het hoofd te bieden.


Maandag 5 januari
Ludo doet een poging om via steekpenningen het Waterfront Project binnen te halen, maar Nick heeft de troeven in handen. Dennis is zo triest dat hij alles wat hem aan Sil doet herinneren het huis uit wil gooien. Robert voelt zich vreselijk over het feit dat hij en Valerie lijnrecht tegenover elkaar staan.

Dinsdag 6 januari
Milan probeert mee te gaan in Charlies enthousiaste voorbereidingen voor het huwelijk, maar wordt steeds afgeleid als hij naar Sjors kijkt. Meneer Harmsen wordt herkend op straat; zijn columns zijn een hit. Charlie en Morris bedenken een plan om het weer goed te maken tussen hun ouders.

Woensdag 7 januari
Milan wil weten waarom Sjors zo gesloten is. Ray is teleurgesteld als een ontmoeting met Janine koeltjes verloopt. Charlies voorpret voor haar huwelijk is nagenoeg verdwenen omdat Barbara en Jef het kibbelen niet kunnen laten. Dennis wil de strijd om Sil opgeven totdat hij met zijn advocaat praat.

Donderdag 8 januari
Ludo komt in de problemen als hij zijn mede-investeerders grote beloftes doet. Barbara kan geen begrip opbrengen voor het feit dat Robert en Valerie weer bij elkaar zijn. Dennis concludeert dat hij de zaak 'Sil' echt voor de rechter zal moeten brengen. Laura doet echter pogingen om tot een vriendschappelijke oplossing te komen.

Vrijdag 9 januari
Janine hoort van Sjors waarom zij depressief is en ze krijgt ook te horen hoe Martine daarop reageerde. Meneer Harmsen doet, na een conflict met Tracey, zelf een poging om een column te schrijven. Nick komt erachter dat Stefano niet op de hoogte is van de deal die hij met Ludo heeft gesloten en gebruikt dat in zijn voordeel.
Avatar gebruiker
mouschy
GTST Übergeek
 
Berichten: 3119
Geregistreerd op: di jun 17, 2003 16:41
Woonplaats: Noord Holland

Berichtdoor Sientie » ma jan 05, 2004 16:36

Je hebt echt veel gevonden.
Waar haal je dat allemaal vandaan of neem je dingen op of onthoud je dat allemaal. Echt goed (voor degene die het niet kunnen zien).
Afbeelding
Avatar gebruiker
Sientie
GTST GURU
 
Berichten: 2584
Geregistreerd op: vr dec 19, 2003 17:37

Berichtdoor mouschy » vr jan 23, 2004 13:09

Maandag 12 januari
Charlie vertelt Milan dat ze Sjors wil vragen bruidsmeisje te zijn. Sjors heeft al toegezegd voordat hij daar iets aan kan doen, heeft Sjors al toegezegd. Ludo vreest dat Nick hem zal verraden. Janine vindt dat Sjors aangifte moet doen van verkrachting. Het Merenpark-project wordt onder grote belangstelling toegewezen: zal het naar Ludo of Martine gaan?

Dinsdag 13 januari
Martine zet haar plan om Sjors te wreken in werking: Nick wordt naar een macabere plek afgevoerd. Milan heeft nog geen getuige voor zijn huwelijk, maar zijn grootste probleem is wat hij voelt voor Sjors. Stefano vindt dat Ludo hem verraden heeft door met Nick in zee te gaan.

Woensdag 14 januari
Dennis en Pascale concluderen dat het beginnen van een nep-relatie de kansen op voogdij over Sil aanmerkelijk vergroot. Benjamin vindt het nog altijd moeilijk dat hij Pascale kwijt is. Jef moet vanwege een grote opdracht nauw samenwerken met een intrigerende vrouw. Barbara is er van overtuigd dat vrede tussen haar en Robert het huwelijk tussen hun kinderen ten goed zal komen.

Donderdag 15 januari
Nick denkt dat er maar een plek is waar hij zich veilig voor Martine zal kunnen voelen: hij wil zo snel mogelijk bij Ludo intrekken. Na de goedmaakactie van Tracey maakt Meneer Harmsen een lief gebaar. Ray is getuige van een zeer geladen ontmoeting tussen Janine en Martine.

Vrijdag 16 januari
Nick denkt dat er maar een plek is waar hij zich veilig voor Martine zal kunnen voelen: hij wil zo snel mogelijk bij Ludo intrekken. Na de goedmaakactie van Tracey maakt Meneer Harmsen een lief gebaar. Ray is getuige van een zeer geladen ontmoeting tussen Janine en Martine.


Maandag 19 januari
Sjors en Yasmin houden een bruidsmodeshow voor Charlie. Milan wordt heen en weer geslingerd tussen zijn gevoelens voor Sjors en zijn belofte om met Charlie te trouwen. Sjors kan niet langer liegen. Stefano voelt zich verraden door Ludo, ook al beweert Ludo dat de deal puur zakelijk is.

Dinsdag 20 januari
Sjors is verbijsterd als ze merkt dat Janine het geheim van de verkrachting aan Ludo heeft verteld. Meneer Harmsen en Tracey bedingen een voorschot op het boek dat van hun reisverhalen gemaakt zal worden. Anouk maakt Jef duidelijk dat ze geen zin heeft in gedoe.

Woensdag 21 januari
Ray’s nieuwe opdracht voor Ludo brengt hem in conflict met Janine. Sjors is woedend en verdrietig omdat iedereen zich met haar bemoeit terwijl ze juist zo snel mogelijk wil vergeten wat er is gebeurd. Laura weet zeker dat Dennis sterker staat bij een rechtszaak, omdat hij Sil een volledige gezinssituatie kan bieden.

Donderdag 22 januari
Als Barbara onverwacht op kantoor verschijnt, verloopt de ontmoeting tussen haar en Anouk niet zoals Jef had verwacht. Laura is ervan overtuigd dat ze Sil aan Dennis en Pascale kwijt raakt. Milan kan niet langer zijn mond houden. Als hij Nick tegenkomt nagelt hij hem publiekelijk aan de schandpaal. Sjors weet niet hoe ze het heeft wanneer ze hoort wat Milan gedaan heeft.

Vrijdag 23 januari
Laura hoort dat de verklaring van Valerie uiterst belastend voor haar is. Morris vindt dat Jef open kaart moet spelen wat betreft de kus met Anouk. Het plan van meneer Harmsen en Tracey lijkt zich tegen hen te keren. Janine ontdekt dat ze Ray verkeerd beoordeeld heeft. Stefano krijgt te horen dat Ludo een verkrachter een veilig onderdak biedt.


Maandag 26 januari
Sjors is boos op Milan, ze wil niets meer met hem te maken hebben. Milan wordt onder druk gezet om de ruzie met Sjors bij te leggen. Benjamin herinnert Dennis er aan dat Laura Sils moeder is, dus zijn plannetjes met Pascale zouden wel eens verkeerd kunnen uitpakken.

Dinsdag 27 januari
Tijdens een romantisch etentje met Barbara denkt Jef aan Anouk. Milan wordt verteerd door schuldgevoel, juist omdat hij zoveel om Sjors geeft, maar dat mag Charlie nooit te weten komen. Sjors en Ludo kunnen het goed met elkaar vinden. Zakelijk wil Ludo Nick nog wel aanhoren, maar op het persoonlijke vlak houdt hij hem ver van zich af.

Woensdag 28 januari
Jef begrijpt Barbara’s reactie op zijn bekentenis niet. Stefano is niet langer blij met de bemoeienissen van Ludo. Alles wat Ludo Martine in de loop van de tijd heeft aangedaan, wordt haar te veel. Ze krijgt wraakgevoelen. Yasmin verwijt Ludo dat haar broer Tony door zijn toedoen is vermoord.

Donderdag 29 januari
Yasmin en Martine hebben een gezamenlijk doel: Ludo moet kapot. Sjors vindt dat Janine en Ray hun ruzie moeten bijleggen. Robert twijfelt aan zijn relatie met Valerie. Stefano is het niet eens met Ludo’s toekomstvisie voor PupArt. Martine doet Stefano een verleidelijk aanbod.

Vrijdag 30 januari
Barbara en Jef willen dat Morris zijn mond houdt over Jef’s kus met Anouk. Morris merkt echter dat de hele affaire Barbara haar meer doet dan ze wenst toe te geven. Sjors wil van haar rol als bruidsmeisje af. Martine bluft om Ludo onder druk te zetten, maar maakt het zichzelf niet gemakkelijk.
Avatar gebruiker
mouschy
GTST Übergeek
 
Berichten: 3119
Geregistreerd op: di jun 17, 2003 16:41
Woonplaats: Noord Holland

Berichtdoor Sientie » vr jan 23, 2004 18:10

Heb je bij RTL4 vandaan zeker. zag het daar ook. :lol:
Afbeelding
Avatar gebruiker
Sientie
GTST GURU
 
Berichten: 2584
Geregistreerd op: vr dec 19, 2003 17:37

Berichtdoor mouschy » za feb 07, 2004 20:00

Februari

Maandag 2 februari
Stefano is het er totaal niet mee eens dat Yasmin voor Martine werkt. Jef weet niet hoe het nu verder moet nu hij verliefd is op twee dames tegelijk. Laura vraagt of Robert een relatie met haar wil faken om meer kans te maken op Sil. Barbara weet zeker dat Jef en Anouk met elkaar slapen maar zij kan alleen maar hopen dat die affaire snel voorbij is.

Dinsdag 3 februari
Zowel Charlie als Milan vieren hun vrijgezellenavondje uitbundig. Jef maakt een keuze tussen Anouk en Barbara. De ruzie tussen Tracey en meneer Harmsen loopt hoog op. Pascale beweert tegen Yasmin dat de gevoelens tussen haar en Dennis echt zijn.

Woensdag 4 februari
Dennis heeft Benjamin nog niet ingelicht over zijn gevoelens voor Pascale en dat breekt hem op. Ludo baalt ervan dat hij Nick op zakelijk gebied nodig heeft. Martine probeert uit te vinden hoe ver Yasmin wil gaan in haar wraak op Ludo. Janine ontploft als ze te horen krijgt dat Nick en Nina contact met elkaar hebben gehad.

Donderdag 5 februari
Milan en Charlie gaan trouwen. Robert is dolblij dat hij toch op de bruiloft mag komen. Milan worstelt met zichzelf; hij moet de gevoelens die hij voor Sjors heeft diep wegdrukken. Martine en Yasmin beramen een plan om Remco Houtman van zijn aandelen te ontdoen. Ludo moet zijn uiterste best doen om het vertrouwen van Janine terug te winnen.

Vrijdag 6 februari
Martine is uiterst tevreden over het welslagen van haar plan. Ludo begrijpt niet dat hij Remco Houtman maar niet kan bereiken. Ray krijgt de opdracht om Nina geen moment uit het oog te verliezen. Anouk moet het ontgelden als Morris de pest in heeft.


Maandag 9 februari
Martine chanteert Remco Houtman met de compromitterende foto’s die ze van hem heeft. Milan vindt steun bij Robert. Charlie voelt zich al rot genoeg en kan een ruzie tussen Jef en Barbara daar echt niet bij hebben. Ludo vertelt Nina zijn grote droom: het Sanders Museum. Tracey zet Milan in het openbaar voor schut.

Dinsdag 10 februari
Ludo zint op wraak als Martine hem heeft afgetroefd. Benjamin breekt met Dennis omdat die niet openhartig is geweest. Laura valt precies op het verkeerde moment bij Dennis en Pascale binnen. Meneer Harmsen wil met Tracey mee op reis, maar zij is daar in het geheel niet van gediend. Charlie bekent dat ze Milan zou willen haten, maar dat nooit zal kunnen: ze houdt van hem.

Woensdag 11 februari
Meneer Harmsen viert zijn verjaardag in cafe de Koning. Barbara heeft enorme spijt van de manier waarop ze met Jefs gevoelens voor Anouk is omgegaan. Om Stefano te irriteren, huurt Nick Scala af om een PupArt-expositie te organiseren. Door Tracey’s horrorverhalen over het Amazonegebied krijgt meneer Harmsen alleen maar meer zin in de reis.

Donderdag 12 februari
Milan vindt een lichaam onder aan de trap in Scala. Iedereen vindt het belachelijk als Benjamin vertelt van de trouwplannen van Dennis en Pascale. Barbara heeft genoeg van Jefs onduidelijke gedoe en zoekt Anouk op. Valerie doet een poging het gat tussen Charlie en Milan te overbruggen.

Vrijdag 13 februari
Scala wordt hermetisch afgesloten en het lichaam wordt afgevoerd. Yasmin is heel benieuwd wat Martine van plan is nu zij evenveel Merenpark-aandelen heeft als Ludo. Nick is des duivels als Stefano de PupArt-expositie afblaast. Meneer Harmsen heeft het moeilijk als hij van alles en iedereen afscheid moet nemen.
Avatar gebruiker
mouschy
GTST Übergeek
 
Berichten: 3119
Geregistreerd op: di jun 17, 2003 16:41
Woonplaats: Noord Holland

Berichtdoor Sientie » ma feb 09, 2004 17:00

een lichaam????????
Afbeelding
Avatar gebruiker
Sientie
GTST GURU
 
Berichten: 2584
Geregistreerd op: vr dec 19, 2003 17:37

Berichtdoor marloesie » ma feb 09, 2004 17:48

een dood persoon of bedoel je dat niet ik heb ergens op een ander forum gehoord dat het pascale weleens kon zien duzzzzz ik ben benieuwd :?: :idea: :!:
i love soaps
Avatar gebruiker
marloesie
gtst expert
 
Berichten: 772
Geregistreerd op: ma jan 05, 2004 22:26

Berichtdoor Sientie » ma feb 09, 2004 17:48

Nee maar dat dat daar gevonden wordt een beetje raar
Afbeelding
Avatar gebruiker
Sientie
GTST GURU
 
Berichten: 2584
Geregistreerd op: vr dec 19, 2003 17:37

Berichtdoor marloesie » ma feb 09, 2004 17:51

jah dat wel
i love soaps
Avatar gebruiker
marloesie
gtst expert
 
Berichten: 772
Geregistreerd op: ma jan 05, 2004 22:26

Berichtdoor mouschy » di feb 10, 2004 12:05

Het kan ook Traicy zijn........ die gaat er deze week al uit....
Avatar gebruiker
mouschy
GTST Übergeek
 
Berichten: 3119
Geregistreerd op: di jun 17, 2003 16:41
Woonplaats: Noord Holland

Volgende

Keer terug naar Archief

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

cron