Pagina 1 van de 1

Regels voor plaatsing link

BerichtGeplaatst: za dec 11, 2004 2:44
door JavaBoon
Je mag hier links plaatsen die niet thuis horen in de overige fora (daar mogen links wel, maar alleen om je standpunt te verduidelijken). Dat betekent dus ook dat je hier je site met hondefoto's bizarre hobbies of andere zaken mag posten maar er gelden 4 duidelijke regels:

1) Inhoud mag NIET van adult nature zijn. Dit levert DIRECT een ban op en daar valt niet over te discussieren. Dit is belangrijk omdat hier ook jonge mensen op het forum aanwezig zijn.

2) Reclame voor andere sites mogen geplaatst worden mits er een link op die site is te vinden naar ons forum toe op een normaal zichtbare plaats. (dus niet 3 levels diep ergens in een klein hoekje). Geen link? Simpel, dan halen wij ook de link naar jouw site weg en krijg je een gele kaart.

3) De site mag niet identiek zijn aan onze site qua inhoud en/of doelstelling. Dus geen forum site over soap series. Dit is rechtstreekse concurrentie en resulteert in een waarschuwing (gele kaart) en verwijdering van het topic.

4) De site waar je naar linkt, mag niet enkel bedoeld zijn om dingen te verkopen. Dit forum is niet bedoeld als gratis advertentieboard!